• dez
    Nos igen, a cikkek érthető módon nem veszik számításba, hogy pistike warezol, és a legdrágább programokat használja hobbi célokra.

Mondjuk, nem értem, hogy akkor a PS3-as enkódolónál miért nem jutott eszedbe ez a lehetőség -- feltéve persze, hogy PS3 oldalon Linux alól fut a szoftver, nem játékprógram módjára gyári Blu-ray lemezről, bár nem hiszem. Apropó, ha még mindig nem jött volna be a kép a linkről (bár nekem mindig bejön, de mindegy), akkor itt van a honlapja: [link]

Mindenesetre annak, aki munkaként végzi a videofeldolgozást, jobb választás lehet a SpursEngine, hiszen sokkal kevesebbet fogyaszt és sokkal halkabb is, mint egy neki megfelelő videokártya.

(A 600 dolláros változat azért ilyen drága, mert külső házban van, ezt elsősorban asztalon használt laptopokhoz ajánlják. Asztali PC-be meg a sima kártyát.)

Nem tudom, te hogy keresel, hogy sosem találsz meg semmit... [link]
    A GPU 2D és 3D gyorsítási fícsörjei vannak letiltva Linux alatt, ezért lassúcska az ablakkezelés, stb., de a Cell ugyanúgy használható, mint a saját OS-e alatt a játékok számára, és itt ez a lényeg. A 256 mega main ram tényleg elég kevés, no de ne felejtsük el, hogy itt egyrészt nem a Windowsról beszélünk, másrészt az iRT sem memóriapazarló. Emellett virtuálismemória-kezelés is van.