• narumon
    "Hozzáteszik: Badabam (vagy hogy hívják) olyan hibákat vét, hogy igazából eleve csak hobbi célokra alkalmas."

Ezt elhiszem. De ki a franc használ badaboomot ami egy egyklikkes áttömizős program egyébként, mindenféle állitási lehetőség nélkül, ennek megfelelő kvalitásokkal. Tehát szándékosan pistikének készült. Ez még nem jelenti azt, hogy ebből bármilyen következményt le kéne vonni, hiszen ha komolyabban akar használni bármit is akkor ott az adobe premiere, a Cyberlink teljes sorozata az egyklikkes pistike szoftvertől kezdve a powerdirectorig, de pistikéknek elérhető a nero mindenféle klikkelős videokonvertele is cuda verzióban. Nem hinném hogy attól, hogy a badaboom azt csinálja amire készült attól maga a GPU megoldás csak hobbi szinten működne.

Van itthon egy ps3-am amire anno még felraktam a linuxot (yellow dog), de maga az egész olyan lassú volt és hiányos, hogy leszedtem. Szóval erre kellene még az irt felraknom? Nah ezt lehet hogy kipróbálom, de a nativ linux is majdnem ledöglött a ps3-on, erre még ráhúzni egy raytracert az nekem furcsa. Ráadásul ha jól tudom azért is döglődött a linux rajta mert a sony valami vezérlést nem adott ki, illetve ugye a memória is édeskevés. Te ezt próbáltad már? Működik ez igy? (googleban rákeresve a pl: iRT on Ps3 -ra semmi találatot nem ad ki ami nekem kicsit furcsa.) Hol találok erről infot?