• narumon
    A kép sem igy sem a képen nem jelenik meg. A spursengines topikot végignéztem, igazán teszt nincs benne csak sima CPU-hoz hasonlitgatás amivel ugye nem vagyunk előrébb de jónéhány érdekes leírás van benne pl az a tény hogy a spursengine mellé még kell egy videokártya, és többen is javasolják, hogy az egész cókmók helyett pakolj be egy GPU-t és megoldódott az összes gond, ráadásul lényegesen olcsóbban. (Itt pl a komolyabb spursengine kártyák 600$-tól indulnak, ennyi pénzért már nagyon gyors GPU-t lehet kapni a szoftverellátotság meg lényegesen jobb mint a SE esetében)
    Ez a ray tracer nekem megint nagyon furcsa megközelitésnek tűnik bár ray tracingben tényleg nem vagyok otthon, de ez alapján nem látom, hogy hogy rakom én ezt fel egy PS3-ra. ÉS akkor megint visszakanyarodunk, oda hogy amire nekem kell. Videovágás/tömörítés ps3-on? 3D modellezés? GPU oldalról mégegyszer; ez pofonegyszerű mert bent van a kártya fent van a driver és onnantól tudom használni Adobe Premierben, 3d oldalon Mayaban, vagy 3D Studioban. Nem kell valami tök más idegen rendszerbe csocsózni. És mégegyszer. Mindezt egy videokártya áron.