Brit tehetségkutató TV show
-
Jaja, ez világos és tetszik is. Végülis el lehetne mondani, hogy a Megasztárba is hasonló szisztéma szerint válogatták a zsűrit, de az nagyon nem volt összehasonlítható ezzel. Mert azért valljuk be, Simon lehet g*ci, szókimondó és nyers a véleménye, de azért nagyon sokszor igaza van, vagy legalábbis részben van benne igazság, mégha olykor el is ragadtattja magát. Én bírom, és bár nem tudom mivel foglalkozott egész élete alatt, még ha nem is kimondottan ért a szakmához, azért elég jó kritikus. Megasztárról ezt nem igazán lehetett elmondani, bár édekes, hogy így nézve az X Factor-t eléggé úgy tűnik nekem, hogy még ők is azt másolták, átvették még a beszólásokat is, csak elég szarul időzítve sütötték el. Visszatérve az X Factor-ra: tudom, hogy a selejtező alatt többnyire összedolgozott a zsűri, most meg valamennyire egymás ellen vannak, csak kicsit meglepett, hogy pár dolgot túlreagáltak.
Amúgy a tegnapi, vasárnapi részben Alexandra eléggé meglepett. Ugye nem láttam az előző szériát, és elkezd énekelni, az elején még semmi extra, aztán amikor meg beindult azon agyaltam, hogy ez még egy studiófelvételnek is szinte már túl jó, de hát mondom egy ilyen műsorban csak nem playbackről énekel. Aztán a vége fele kicsit csavarta, szóval enyhült a gyanum. :D