Brit tehetségkutató TV show
  • MerlinW
    #336
    Mindenben. Zsűri, világítás, operatőri munka, az eredeti studióterv, kamerabeállítások, a hangosítás, rendezés. Soroljam még?:)

    Ha nem látod a különbséget, akkor örülj, mert nem kap el a gyors hányinger a hazai láttán. A magyar X Factor/megasztár (ido koppintás)/csillag (got talent koppintás)/Való Világ (BB UK koppintás, mondjuk az ott is sz@r) mind magán hordozzák a félelmetes szintű igénytelenséget és hozzá nem értést. Mindezt úgy, hogy az X-Factor egyetlen epizódja fél milliárd (!!!) forintba kerül. Hogy mire költik ne kérdezze senki. Viszont konkrétan látszik, hogy nem a pénztől lesz jó egy műsor.

    Ha időm engedi, majd' 10 ország reality-jét követem figyelemmel, és megkockáztatom, hogy a mieink a legrosszabbak. Nem tudom miért. Valamiért mindenbe beletúrunk, szétszedjük, elrontjuk. Illetve - ez sem tiszta számomra, a magyar média 90%-ban a buta és nyugdíjas honfitársaknak készít műsort. Talán mert ők vannak többségben, küldik az SMS-eket, és mert velük bármit meg lehet nézetni. Ha menézed a TV újságot, gyakorlatilag egyetlen műsor sincs amihez 50-es IQ-nál többre lenne szükség. Sajna ez van.