• maulina
    "azért híznak el agyonra a magányos, boldogtalan nők"
    én magányos, boldogtalan csaj vagyok.
    de
    éheztetem magam - (nem azért, hogy fogyjak, hanem mert jobb a teljesítőképességem)
    alig eszem valamit, napi 1000 kcal max, az is leginkább a forró tea cukortartalmából van beszedve.
    mégis hízok. egyre jobban, lassan 90 kiló leszek (180cm , lány), és még mindig hízok -.-
    úgyhogy van, akinek jól jönne ilyen szer, mert nem tud lefogyni. És én tényleg nem az a típus vagyok, aki a szépség miatt nyavalyog. nehezíti az életem sokszor, a legkülönfélébb módokon.
    másrészt
    a méreganyagokkal és a tárolással kapcsoltban annyit, hogy valószínűleg dolgoznak azon, hogy a zsírnak ne a 100%a tűnjön el, hiszen az halálhoz vezetne.... önmagában is, nem véletlenül találták ki anno a teremtésnél.
    +vannak méregtelenítő szerek, eszközök, meg bizonyos szervek a testben.
    én inkább azon aggódom, hogy csontja zörög szegénynek... Én 0,1 mg-ra tippelem a súlyát vasketrecestül, nincs energiaraktározás..legalábbis nagyon alacsony szintre esik vissza. a lassú fogyással hozzáedzük magunkat a megfelelő energiaszintek kezeléséhez... egy ilyen szert a test tudta nélkül módosítgat...
    bocs ha kicsit zavaros amit írtam, nekem ez a véleményem.