• Petka
    Nem gurult el a gyógyszerem. Ismerem a Pannon és a Vodafone szolgáltatásait is. Pannonhoz volt szerencsém nekem is, úgyhogy ebben egyetértek veled. A következő mondataim pedig nem tartalmaznak bújtatott reklámot, nem T-s emberke vagyok! Saját tapasztalatból írok, én is T-Mobile mobilnet ügyfél vagyok. Soha nem voltam korlátozva, pedig torrentezek, dc-zek, youtube videókat nézegetek, nagyobb méretű fájlokat töltök fel... Nem azért kötöttem szerződést velük, mert ezzel több lettem, hanem mert az itteni 2 szolgáltató (Invitel, Fibernet) nem felelt meg nekem. Ahogy Bluegold is írta, #2 hozzászólásomban tényleg ezeket az árakat írtam. Nincs szükségem alacsony pingre, mert nem kockulok online játékokkal és nem akarok szervert sem üzemeltetni. A Digit azért zártam ki egyből, mert mindenki ezzel jön, amikor szóba kerül a net előfizetések ára. Tudom, vannak még idióták, akik képesek beköltözni a városközpontba a Digi miatt, de nekem nem ér annyit a csúcssebesség. Jól elvagyok a külvárosban vagy akárhol, lévén a mobilitás adta szabadságnak. :)

P.S.: sírjon annak a szája, aki maga fizeti a netet a saját pénzéből!