Vennék én, de sajnos nincs, mert a fogyasztók érdemi többségének nem kellett...
"Grafikabuzi nem vagyok. De technikabuzi igen. Számítástechnikában kevesebb dühítő dolgot találok, mint a fejlődésképtelenséget, illetve a szándékosan visszafogott fejlődést."
Az itt a félreértés, hogy a játékok nem a technológiai iparban vannak, hanem a SZÓRAKOZTATÓIPARBAN!
Mindennek az értékét az határozza meg, hogy milyen jól látja el a funkcióját. Ez pedíg játékok esetében, (de még az elsősorban játékra készült hardvernél is) az, hogy szórakoztató élményt adjanak, és ebben nem csak a grafika, de az egész technológiai háttér csak egyetlen tényező. NEM a fejlettség, igényesség, minőség elsődleges mérőegysége.
Az persze teljesen rendben van ha számodra ezek elég fontosak, és nem is arról akarlak meggyőzni (én legalábbis), hogy ne szeresdd a grafikát/technológiát, de talán kevésbé lennél dühös a világra ha úgy fognád fel hogy a tiéd csak egy lehetséges megközelítése az "igényességnek", és a játékok nem *visszafelé* fejlődnek csak más irányba, másféle igények szerint igényesek.
Persze így is szar ügy a személyes ízlés szempontjából, de például én sem kezdek el szarevő légynek nevezni minden gamert amiért elhagyták a régi, jó, művészi kalandjátékokat a pergős cselekményért. Meg a 80-as évekből megmaradt nosztalgikus platformer-rajongók sem fognak engem szarevő légynek tartani, még ha sajnálják a saját divatjuk elmúlását.
Mert bizony ezek az idők mind elmúltak.
Talán neked is jobb lenne szoktatni magad a gondolathoz hogy a Crysis egy korszak tetőpontja volt, és még ha lesznek is hasonló játékok, immerzív környezettel, nagy realizmussal, stb, nem ez fog dominálni.
Legalábbis ahogy az iparágat nézem, minden nagyon effelé mutat.