• ratata22
    #21
    az evolúciót tekintve, annak nagy része átlátható, lassú, érthető és bizonyítható... csupán néhány helyen vannak benne elképesztően nagy hirtelen drasztikus változások, melyek nehezen hihetőek véletlenszerű , mintsem tudatos beavatkozásnak... ilyen pl.: -természetesen magát az első DNS létrejöttét leszámítva , mely önmagában viszi a pálmát- a szem megjelenése , a rovarok az első pteroszauruszok és a denevérek szárnyának létrejötte, illetve az emberi értelem (a teljesség igénye nélkül)

    Ezek végsősoron olyan hirtelen szupernormális mutációk, melyek túl azon hogy igen ritkák, messze kiemelkedően életképesebb vegetációt hagynak maguk után, mint a normális fajtársaik...

    A mutációk legnagyobb része degeneráció, a szupernormális mutációk részarányát még ezrelében sem lehet kifejezni, jó ha minden trilliomodik példány születik ilyen tulajdonságokkal, fajtól függően (nyilván a gyorsabb szaporulat , pl. mikroorganizmusoknál , illetve kistestű élőlényeknél , rovaroknál , így a szupernormális mutációk is gyakoribbak)