Gátlásosság legyőzése
  • IXEMGabeo
    #269
    van ott még más is. Ez egy töredék amiket leírtam. Nem titkolom bennem mindig volt gátlásosság és mindig is lesz. Minden agyban dől el.

    -Nekem ciki volt bemenni a boltba és ránézni az eladóra, gyerekkoromban mindig féltem tőle és nem mertem még ránézni se:S lehajtott fejjel mentem be egy egy ABC-be, de bevallom mai napig, ha el kell menjek vásárolni a gyomromban megmozdul az ideg és direkt szótlan vagyok a pénztárosnál, eladónál stb.

    -Cikinek tartottam azt is, ha valaki átjött hozzám (mondjuk egy közelálló személy) nem tudom miért olyankor fostam nagyon mai napig soha egyetlen haverom nem hívom át. Nem vagyok vendéglátó típus a fontosabb dolgokat meg tudom beszélni a legjobb haverommal egy szórakozóhelyen vagy akár ő nála. Valahogy nem szerettem soha és sosem hívtam el magamhoz senkit se. (ne kérdezd miért)

    -
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mai napig írtózom a gondolattól, hogy valaki (akár anyám is) meglásson meztelenül ez is gátlásosság, amikor kondizni megyek és zuhanyozni kell már előre felveszem az alsónadrágom ott az öltözőben nehogy meglássanak meztelen ezt is reflexből csinálom


    konkrétan ennyi ugrik be, de őszintén ezek mind úgymond hülye dolgaim, amiket nem szívesen vallok be