• Epikurosz
    #28
    Vannak olyan liberális, kommunista, vagy éppenséggel kapitalista, sőt zöld és mebrjogi csoportok, amelyek ezeket az ideológiákat csak álcaként használják. És el is jutottunk már a probléma gyökeréhez.

    Garfield:
    Egyszerű a válaszom. A térfigyelő kamera lehetővé teszi, hogy azonnal látni lehessen mi van a helyszínen, és gyorsan lehet reagálni. Plusz, a felvételeken elemezni kellene, hogy kinél milyen tiltott eszköz volt (bot, kapa, kard stb.) és mivel közterületen, főleg emebri csoportosulásokban ezek tiltott eszközök, az illetőket felelősségre lehetne vonni.

    A rendőrség a 2006. őszi események után hónapokig köröztette azoknak a személyeknek a fotóját, akik akár csak egy követ dobtak a rendőrök felé. Sőt, legutóbb márc. 15-én már egy molinó kifeszítéséért letartóztattak embereket.

    Hogy lehet az, hogy cigányok különböző súlyos testi sértés okozására alkalmas eszközökkel összecsődülnek az utcán, embereket, akár rendőröket is fenyegetnek, megrugdossák az autójukat, bántalmaznak másokat, és a rendőrség nem tesz semmit?

    Ez lenne a jogállamiság, és egyáltalán az államiság vége?