• lesliehun
    Valóban van igény ezekre az e-olvasókra, sőt ha követitek a híreket egyre többet mutatnak be. Van olyan gyártó, ami kettőnél többet is(Amazon, Sony).
    Észre kell venni, hogy nő az igény az olcsó és hordozható darabok iránt: szinte minden gyártó bejelentett/bemutatott egy 5"-s gépet a korábbi 6"-s mellet. Érthető, hisz ezeket könnyebben megveszik az emberek, főleg a fiatal főiskolások, egyetemisták.
    Ami a viszonylag egyszerű készűléket megdrágítja az a kijező. Ha nő a mérete ugrik az ár is. Már most is lehet nagy képernyős készülékeket kapni: iRex DR1000, Amazon Kindle DX. De ezek még nagyon drágák és csak a "kő gazdag rózsadombiak" engedhetik meg maguknak. Azt halkan jegyzem meg, hogy az ő vásárlásuk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hamarosan te is tulajdonosa lehess egy hasonló ólvasónak.
    Én már kipróbáltam egy tesztkészüléket és nagyon tetszett, holott az egy régebbi típus volt. Azonban ennek a 7"-s kijelzőnek én nagyon örülök, nem extrém nagy és még így is kisebb, mint egy nagyobb könyv vagy újság. Szóval pont ideális lenne.
    Ha támogatja a magyar ékezeteket, vagy viszonylag egyszerűen ez megoldható, én vevő lennék egyre.