Ha te ilyen okos vagy, akkor miért nem írsz ilyen OCR-t?
A FineReader meg az Omnipage, vagy a Readiris azok ilyen kis for..while ciklusos szubrutinok, mi?
GoldenKéz:
Nekem az a bajom a jelenlegi szkenneremmel, hogy ha kétoldalas nyomatot teszek be, a hátlapon lévő akármi átüt. Tisztára palimpszeszt.
Rájttem, hogy a fedő aljára, amit ráhajtok a szkennelendő lapra, egy fehér papírszerű réteg van rögzítve, amely valamennyire fényáteresztő. A megoldás az, hogy a szekkenelendő lapot egy fekete színű lappal takarom le, nem a fedéllel. Jelenleg egy műanyag jegyzetelőt használok erre.
Az a vicc az egészben, hogy nekem, sima fogyasztónak kell ilyeneket kitalálnom, azok a rohadt tervezők és gyártók erre nem jöttek rá. Mert szerintük mindenki csak egyoldalas nyomato szkennel. A marhák. Tele van amúgy a világ ilyen "szakértőkkel". Kiadnak a kezükből egy terméket, de hogy végig próbálják vele a felhasználó által végzendő feladatokat, arra nem képesek. Ja, ez egy epson szkenner, de a többi sem különb.
Már eldöntöttem, hogy ennek a fehér fedélbélésnek majd egyszer nekiesek, és fekete színűre lefestem.