"Nha mondj már nekem ma magyarországon egy olyan koleszt ahol nincs net."
Őszintén szólva, csodálom, hogy nem nézted meg az adatlapomat: már bőven kiléptem az egyetemista korból...
S annak ellenére, hogy OTTHON NINCS NETEM, munkahelyen és könyvtárban igen - előbbiből írok -, nem azért rinyálok, mert le akarom warezolni és otthon single-be nyomni a játékot, hanem azért, mert meg akartam venni és elvetemült haverokkal, otthon, a netnélküli határszélen játszani vele...
S nem mellesleg, a tököm ki van, hogy egy sima Single Player-hez is LIVE/Steam/s majdan Battle.Net azonosító és aktív hozzáférés kell... sőt, a mentéseimet is ott akarják majd tárolni!
Battle.net-eztem Diablo-val, StarCraft-tal, Diablo 2-vel és a Diablo 2:LoD-dal is... tudom, hogy működött anno, és azzal semmi baj nem volt. Tisztában voltunk azzal, hogy MP-s karakterek a B.szerveren tárolódnak, s ugyanakkor a LAN-partyk Hostja tárolja a többiek mentését.
S most ennek adnak egy hatalmas pofont, "bazdmeg-geci-fizessél-nekünk-mert-kell-a-lóvé-a-sok-évnyi-fejlesztés-miatt" okán.
Szeretem azt is, hogy a net/MMO-függők osztják az észt, a "mindenkinek van netelérése" / a "MP szerverek jók" stb. tematikával...