• cateran
    Ne haragudj,de tipikus példája lehetsz az elvakult fan embernek (van itt az Sg-n Sony,PS3,Apple,Linux és termeszetesen Blizz fanatikus is)
    Az nem fejlődés,hogy rákényszeritenek 1 single mod használatánál a multiplayer eszközenek a használatára (jelen esetben a net) Ez korlátozás,akárhonnan nézed.
    A LAN visszaszorult? Elmondanád ezt az általad emlitett Dél-Koreaiaknak is,ahol TV közvetitések mellet zajlanak a LAN partyk és bajnokságok? De emlithetném az internetkávézókon alapuló játéktermeket is,ahol szintén LAN-ban játszanak a népek (hogy legyen magyar vonatkozása is)
    Persze értem én,hogy magadból indulsz ki (legtöbb ember igy tesz,én is)de ez nem alap:)
    1,5% csekély? Ezek csak azok akik vettél a fáradtságot,utánanéztek a neten és aláirták..nyugodtan szorozd be 2-vel esetleg 3-mal..aztán az igy kapott összeget szorozd be 1 becsült árral,amibe a játék fog kerülni..na ennyi biztosan nem fog befolyni, mint bevétel (persze azért nem kell félni..HA megjelenik,akkor a Blizz kaszálni fog)
    Amikor 1 cég,arra "kényszerit",hogy a megvásárolt terméket csakis az ő akarata és meglátásai szerint használd,az minden csak nem fejlődés vagy inkább nem a helyes irányba:)