• Indigo
    Narumon: valószínűleg nem nagy az adatforgalom, de a válaszidőnek nem tesz jót, ha egyszerre többen is használnak egy csatornát...

Healbacsi: csak szánni tudom azokat, akik ahelyett, hogy kiállnak a saját érdekeik mellett, inkább megmagyarázzák a dolgokat a másik oldal fejével gondolkodva, hogy miért is kell beletörődnie valamibe...

Elhiszem én, hogy "Blizzard" (mint fogalom és bálvány egyben), meg piaci elemzés, meg egyéb agymosások, de ez foglalkoztassa azokat, akiket ez érdekel...

Mint mondtam, nem vagyok a warez híve, de amikor döntenem kellett, hogy vegyek egy játékot 8 ezerért, amit ha jól emlékszem 3-szor lehetett telepíteni, aztán a további telepítésekért Németországba kellett volna telefonálni, és esdekelve magyarázkodni, hogy miért is akarom mégegyszer felrakni a jogtiszta, vásárolt szoftveremet, vagy inkább letöltöm, és nem bosszantom magam az ilyen faszságok miatt, akkor az utóbbit választottam. Szóval, nem vagyok már hajlandó mindent lenyelni.

Hogy nem játszhatunk SC2-t haverokkal LAN-on keresztül? Nem vihetem ki a laptopomon a nyaralóba, mert állandó netkapcsolat kell hozzá? Jó, akkor abból nem laknak jól, amit tőlem kapnak.