• Justil
    és arra nem gondolsz, kedves Multitask, hogy a Blizzard magasból szarik azokra, akik nem rendelkeznek net eléréssel?
    Ne érts félre, nem akarom őket védeni, nekem amúgy is tök 8, ha kijön a game kb 95%, hogy megveszem eredetiben, de nem fogom a neten tolni, kijáccom a kampányokat, aztán esetleg pár skirmish, azt jóvan, engem nem izgat az online játék.
    Ugyanakkor még 1x kérdem, szerinted egy ekkora presztízsű céget hol érdekli a jóskapista, akinek nincsen netje? 2009-et írunk, nem vagyok tájékozott, de gondolom vagy év végén, vagy jövőre, vagy azután jelenik meg a játék. Őszintén szólva az ő helyükben lehet, hogy én is ilyen döntést hoztam volna...nyilván vannak programozóik, designereik, zenészeik, az ő dolguk kreatívnak lenni, és fasza játékot csinálni. De ott vannak a marketingesek, a kiadó, stb. az ő dolguk pedig eladni a játékot, és ha ezzel a megoldással vissza tudják szorítani a warezolást, legalább valamennyire, akkor máris megérte nekik, és magasból tesznek a hozzád hasonlókra.
    Amúgy én tökre megértem, amit írsz, csak olyan dolog a részükről, hogy "értem én, csak leszarom".