• Molnibalage
    A radar impulzusuzemben mukodik. Tehat meglo egy iranyt az egen, mivel minden mas iranyba elveszik a kimeno jel, az adott iranyba meg felerosodik.

Lehet ilyen tökéletes interferenciát csinálni? A pásztázásnak meg folyamatosan kell lennie és az AESA előnye, hogy villámgyors a mechanikus mozgatásúhoz képest, gyakorlatilag folyamatosan belátja az adott légteret, mint a mechanikus radar több sávban pásztázza végig a tartományt.

Tudom, hogy sok apró modul van, de az adott irányú pásztázásohz akkor folymatosan kombinálni kell őket? Milyen programozott pásztázás kell ahhoz? Te jó Isten! Uh.

Ha nem konstans elemszámmal lehet összehozni az interferenciát akkor a pásztázás alatt ugrál a kimenő jelerősség? Az egyes elemek teljesítménye tudtommal most sem szabályozható, hanem az elemek számával csinálják a teljesíményszabályzást. Viszont, ha az elemek variálásával tudja a szögeltérést összehozni magát a pásztázást, akkor a szabályozható teljesítmény, mint előny honnan jön?

Tényleg nem értem. Még soha senkitől nem hallottam eddig, hogy interferencia elven működne. Nincs erről valami link?

Mapasag mar rengeteg helyen hasznaljak ezt a fajta radart, meg repulogepeken is.

Hol máshol használják még?