Vicky 1836-1939
  • bagalas
    #3374
    Szia,
    Ez így elég sokminden lehet. Mindkét játék a Clauswitz engine-el megy. lehet összefüggés de lehet hogy nincs.

    Steames verzió mindkét játék? Ellenőrizd hogy Ugyanarra a particióra vannak e telepítve ahova a windowsod. Egyes régi játékok erre érzékenyek lehetnek. Nekem pl a medieval 2 pont ugyanezt csinálta amikor a D particióra tettem nem a C-re.

    A windows 10-ben a documents mappa előfordulhat hogy írásvédett főleg ha nem adminisztrátor fiókban vagy. Ha a játék nem tud írni a documents mappába akkor nem fog elindulni. Használj admin fiókot vagy bizonyosodj meg róla hogy adminként futattatod a játékokat.

    A documents mappában töröld ki a játék mappáját, ../users/*user*/mygames/paradox/victoria2 vagy valami ehhez hasonló útvonalon van. (FIGYELEM ez törölni fogja a mentett játékállásokat) Ezután ha steames verziód van akkor *verify integrity*.

    Használsz bármilyen modot? Egy elavult vagy nem megfelelő verziószmú mod pontosan ilyen hibát szokott okozni. Ha te magad változtatsz valamit a fáljokon akkor is. Elég egy hiányzó zárójel az egyik modifier fáljban és a játék potnosan így, hibaüzenet nélkül fog crashelni.

    Ha még mindig semmi akkor a keresd meg a map cache fáljt a játék mappájában ...steam/steamapps/common/victoria2/map/
    és töröld ki.

    Több ötletem nincs most.