Vicky 1836-1939
  • bagalas
    #3359
    A party loyality nem fogja megváltoztatni az emberek nézeteit, annyit csinál, hogy a választásokon nagyobb esélye fognak arra a pártra szavazni, vagyis egy alapvetően konzervatív népességcsoport magas szocilastia "party loyality" melett jobb esélye szavaz a szocialistákra, akkor is ha egyébként konzervatív nézetei vannak.
    Az 50% adó a felsőosztálynak irgalmatlanul sok, Nem tudom melyik számot nézed a bruttót vagy a nettót, A nettó adó az ami az admin és tax efficiency után marad. A játék elején az 50%adó valójában olya 15%ot jelent. Ahogy az adózási hatékonyság nő a technológiával úgy kell folyamatosan visszavenni az adóból, hogy ugyanannyi maradjon. A gyárépítésben nem csak a kapitalisták adója számít, nyilván minél kevesebb annál több pénzük lesz befekteteni, de a számuk is. Hiába van 0% adó rajtuk ha összesen 50en vannak az országban. Érdemes támogatni őket nemzeti fókusszal. Amikor már vannak néhányezren akkor már gyorsan pörgetik a gyárakat.
    A War leader általában az aki a legmagasabb Military Score-al rendelkezik. Kivéve az intervenciók esetén, mert ott az első közbelépő nagyhatalom lesz a War leader akkor is ha később többen is csatlakoznak akik mégerősebbek.