Vicky 1836-1939
  • zoleee28
    #3357
    Kipróbáltam a party loyalty nemzeti fókuszt, és nekem nem működik. A legnépesebb régióban a szocialistákat kezdtem el támogatni, és több, mint egy év után nemhogy nem nőtt, de csökkent a szocialisták támogatottsága. A térkép nézetnél jobb oldalt ahol mutatja, hogy a nemzeti fókusz hogy változtatja az adott dolgot, a szám nő, viszont a population ablaknál ha kiválasztom azt a régiót, akkor csökkent a szocialisták aránya. Az electorate vote nevű körcikket kell itt nézni, vagy tévedek?
    A konzervatív párt támogatottságát képtelen vagyok 50% alá csökkenteni, és mindig ők nyerik a választást a reakciós párttal koalícióban. Szóval esélyem nincs gyárakat építeni. A kapitalisták meg nagyon lassan építik, az előző hsz- óta csak egyet építettek, pedig az adójukat már lecsökkentettem 50% alá. Pénzem van már elég, mert gyorsan fejlődöm, jelenleg 30 ponttal naponta, szóval a technológiáknak köszönhetően már a pénzügyi helyzetem stabil. El is kezdtem támogatni a meglévő 5 gyárat, hogy nőjön az iparom, és a vámot még mindig 100%-on tartom, bár lehet, hogy le kéne csökkenteni, hogy a gyárak jobban működjenek. Peru ellen megnyertem a háborút az amcsik segítségével, el is foglaltam két régióját.
    Amúgy már 8. nagyhatalom vagyok, de mégis az amcsik voltak a war leader-ek. Ez azt jelenti, hogy hiába vagy nagyhatalom, ha egy magasabb pontszámú nagyhatalmat hívsz segítségül, akkor ő lesz automatikusan a war leader?