Vicky 1836-1939
  • Sippie
    Ja láttam ezt a lehetőséget, de ez nem jár lázadással? Legalábbis logikusan végiggondolva ha valamit megválaszt a nép, én meg másnap lecserélem, dühösnek kéne lenniük :)
    Szerencsére kiiktattam a vote-ot, visszatöltöttem egy régebbi állást, és nem állítottam be, ellenben suppresseltem azokat akik miatt nem tudtam war goalt adni, úgyhogy mostmár megy minden, afrikát kolonizálgatom németekkel.
    Viszont ami nem tetszik a játékba, betámadtak a franciák természetesen elzats-lotharing területért, viszont baromi simán visszavertem őket, ellenben mivel még magas az infamy-m nem tudok semmi wargoalt hozzáadni velük szemben. Ez meg hogy büntetés nélkül kell white peace-lnem azért elég gáz megoldás, a minimum hogy legalább valami wargoalt megkaphatnék casus belinek, valami büntetés fizetést vagy ilyesmit. Most vagy várok -0.03 infamy csökkenéssel havonként, vagy elfogadom a white peacet. De lehet inkább befoglalom az egész területét, szépen nullázva az iparát és militaryt ideiglenesen, hátha visszaesik secondary powernek és akkor bukja a sphere-jét.