• Telpapa
    Azért ebben a ki,kit,mikor fizetett le dologgal nem dobáloznék..
    Személy szerint mint vásárlót ez ápszolute nem érdekel.Beleszolni ugy sem fogok tudni hápogni meg minek?Értelmetlen szájtépés lenne.Max véleményem lehet.
    Ellenben az viszont rengeteget számit hogy egy egy vga gyártó mennyi támogatást ad az adott szegmensben a kártyájához.Ez mint vásárlót is érdekel,és mint játékfejlesztőt is.Ezért is irtam lejebb hogy én személy szerint sajnálnám ha az NV kiesne,mert nagyon sokmindenben sokkal elörébb tart mint bármelyik vetélytársa.Nem véletlen az sem hogy a kártyáinak a Driverei ennyire okésak.Szerintem a megbizhatóság,használhatóság majd ugyanannyira fontos mint az ár és a sebesség.
    Nem szabad azt sem elfeljeteni hogy az NV nem keveset tett hozzá ahoz hogy a jatékfejlesztők élete sokkal könyebb legyen és sokszor a maxot ki lehessen hozni az adott technologiából amit a kártyáikban felvonultat.Nem beszélve a rengeteg tool-okbol,technikai segitségekből,teljes supportbol amiket ingyenesen elérhetővé tett.Anno mikor a 3dfx kifeküdt nagyon megdöbbentem(bevallom nagyon szerettem a Voodoo-kat:) de szvsz most sokkal nagyobbat veszetene a világ ha az NV kiesne.Persze ugyan ez igaz az Ati-ra is.