• Telpapa
    Hát ez már elég siralmas az NV részéröl.Jo lenne ha összeszedné magát mert a pupomra nem kivánom az Ati-t..de ha igy folytatja nem lesz más alternativa.
    A DX 10.1 viszont jo lépésnek tünik,mert 1-2 év mire egy uj technologia beérik és igy még az aktuális kiforrott tech-et lehet használni a megvett kártyákon(már ha valaki venni is fogja ugye mert jelenleg az ati 4000 es szériái nekem sokkal erösebbnek és piacképesebbnek tünnek)..jo stratégia.
    Személy szerint én DX 11 es kártyát csak akkor vennék meg ha az nagyon low árban lenne.Igaz ez minden ujdonságra.Soha nem veszek meg olyat ami most debütált.Nem vagyok saját pénztárcám ellensége,és a gyártok nem arrol hiresek hogy minden amit behoznak azonnal flottul megy is...nincs se pénzem se kedvem a driver+pach mizériákba belemerülni.
    De én még nem irnám le az NV-t.Volt sokkal szarabb helyzetben is(lasd: Geforce 5xxx széria)Nem örülnék annak ha letünne a levesbe mert jelenleg az egyik legfontosabb VGA gyártó cég aki amellett hogy vga-t gyart támogatja a jatékfejlesztést,nem beszélve a hatalmas support-ról(amiben még mindig egyedülálló!az Ati még nagyon lábadozik ezen a területen sajnos..késön kaptak észbe).Nekem mint vásárlónak sem lenne jo ha kiesne a jatékból.Sött,az lenne a jo ha még beszállna 1-2 gyártó.