• Julius Caesar
    #265
    Ateista szerintem =/= fogyasztó. Mert minden keresztény szerzetes és önmegtartóztató életet él? A muzulmánok meg tényleg nem isznak, és öngyilkos merénylők mind? Ugyanmá... Gondolom az mohamedánok egy része is ugyanúgy szarik bele, mint nálunk a kereszténységre...

    Ateista aki egyház ellenes? Akkor a muzulmán aki elítéli a katolikus egyházat ateista? Ateista aki szimplán nem hisz istenben. De az ateizmusnak is vannak vállfajai. Van aki szerint nincs isten, valaki szerint nem valószínű, valaki szerint meg lehet, de ezt nem tudjuk bizonyítani, így nem kizárt hogy nincs, de amíg nem biztos, nem hiszek benne (én ebbe tarozom).

    Ateista öngyilkos merénylő aki lődözik a suliban? Én inkább bekattant, gyógyszerfüggő szarul nevelt amerikai kölyöknek nevezném.

    Ateista keresztes háború mint amit leírtál? Nem, az a vadkapitalizmus. A kettő teljesen más. De látom téged már betanítottak, hogy aki nem keresztény és nem hisz az csak rossz ember lehet.

    epikurosz: einstein is sokáig ateista volt. De megváltani a világot? Inkább meghódítani.

    nexus6: hát az egyház is egy fene nagy kirakat. Gazdasági-politikai szervezet. Ja meg persze a vatikánnak ott vannak az aranykészletei meg a bankja (de ne legyünk kapzsik, étted?!). Én már rég nem hiszek pár úszósapkás bíborosnak... Ettől függetlenül a falusi pap még lehet okos és jófej. Csak ugye megint a fránya felsőbb körök.

    Bocs, de én inkább kihagyom az életemből a vallásokat, mert felesleges hergeli az emberek a hülyeségeikkel...