• muerte2
    #73
    Eleg erdekes szekat lattam. :)
    Az 50%os mghibasodas nem igazan valos meg az elso szeria eseten ami a legrosszabb szeria voltt sem volt 50% a meghibasodas es ez csokkent minden szeriaal, a Falconok mar jol birtak, a mostani gepek 10% alatt hibasodnak meg. Tehat ha szmaolgatunk hogy eleinte 35-40% volt hibas utanna geyre kevesebb hogy jon ki az ossz 50%os eredmeny? Nekem sehogy.
    En a masodik BOX omat hasznalom mert elso behalt es bizony az en hibambol nem tudtam gariztatni, a komam aki nem butykolte meg csomagkuldovel elkuldte 5nap vagy 7nap mulva hoztak neki vissza komplett alaplapcsere utan, a MS garancialis igyintezese kifogastalan, legalabb is amikkel en talalkoztam es a kozvetlen kornyezetem. Nem kell VS kedni nincs ertelme. Ez agenervio =re minden baja ellenere az MS fele billen most meg mjd kesobb meg kiderul. A hardverek kozti elmeleti teljesitmenykulonbsegen is felesleges agyalni, mar sokan sok helyen leirtak a PS3 miert nem alkalmas az ereje kiaknazasara, es nem en irtam le, hanem hardver es szoftverfejlesztok, mind emellett szerintem nagyon jo gep es ha majd olcsobb lesz aBOX melle veszek egyet a BR miatt.
    Mind harom ceg afogyaszto zsebere jatszik, ezt kellene megerteni, senki nem csinal jofejsegbol egy termeket, itt nincsnek jofejek meg jo cegek, itt termekek vannak. Ennyi erovel lehetne vitatkozni, hog a Fa vagy a Baba szappan a jobb kinek mi tetszik