• peat666
    Rengeteg olcsó cím is van az említettek között, pl dead space lebutítása, az umbrella megvolt de nagyon rövid volt és zárt, gyakorlatilag csak kattingatás volt azt kész és sajnos még sok címmel van problémám. Számomra x360-on valóban többszöröse a száma a jó játékoknak. Wii-n nekem metroid volt a nyerő és a nintendo játékok igényesek és ha nekem pl nem is tetszenek maximálisan elismerem a minőségüket, de a külsős fejlesztésekre igen is áll a 10-ből 9 silány minőség. Erről nem a konzol tehet, félre értés ne essék.

A hírhez meg annyit, hogy tervezési hibás az x360, maguk a számok még kedvezőnek is tűnnek számomra, mert a mai gépek is hajlamosak elromlani. A garanciával a valóságban viszont ezt a hatalmas hibaszázalékot nagyon szépen lekezelte ms, ez van ha sarokba szorítják, akkor úgy néz ki tud megfelelő döntéseket hozni ez az amcsi banda. Most a sony van sarokban, jön is az olcsóbb slim verzió és biztos jobban odafigyelnek a következő generációra. Szóval ha botlik az egyik az csak nekünk jó, most nagy verseny van, így pár év múlva biztos hogy mindenki megtalálja majd a maga konzolját mert szerintem mind3 remek gép lesz. A mostaniak közül egyik sem emelkedik ki, mert mindegyiknek vannak hibái.