• fade2black
    "komoly REMÉNY élt nagyon sok becsületes emberben, hogy egyre jobb lesz az életük, hogy érdemes gürizni..."
    Te a Magyar helyzetet vetíted ki....

Én jártam Szlovákiában, Lenygelo, Romániában.... 1990elött emlékszem a nyomorra, a román viccre ahol nem ismerték a húst és bezony hetente egyszer ha láttak. Ehez képest nézd meg most ezen országokat. Az egy más kérdés, hogy te is beveszed a populista maszlagot és a Magyar helyzetért a NYot hibáztod, pedig a Magyar helyzetért nem a NYugat hanem a Magyar politikusok Mesek és Fesek közösen felelnek. Korábban pedig mi azért láttunk húst míg ugye máshol nm mert hitelre zabáltunk.
    És még ebben az el*t Moon is, a jelenleg k* szar helyzetben amikor senkinek nem adnak hitelt és egyre szarabb a helyzet eladnak évente 70.000 gépkocsit. Ennyit engedhetünk meg magunknak. Tudod mennyit engedhettünk meg magunknak amikor még a szemét NY nem zsákmányolta ki MOot és hitelből éltünk? pl 1982ben? 12.500 (Merkur adat) Nem is volt dugó minden nap..... De említhetném az első farmeremet is amiért fél havi fizetésem adtam. Most ha minimálbéren lennék is 7et tudnék venni..... És ez még mindig az elk*t MO....

De nem csak ez, vhogy mindha az új generáció a szabadságot.... is elfelejtené értékelni, hogy nem lövik le ha NYra akar menni, hogy nincs ÁVH, mint ahogy Kínában most is van....