• MrPrise
    #49
    Imho az hogy minél hamarabb bejelentik a következő részt lehet a reklám része is. Ha valaki meghallja, hogy egy adott filmnek már tervben van a következő része, akkor arra gondol, hű, biztos azért mert olyan jó lett az első rész és talán kíváncsi is lesz rá...
    Megnéztem én is a G.I. Joe-t, előzetes infók alapján nem vártam sokat és azt meg is kaptam ;-)
    Itt némi spoiler következik, bár szerintem kevés olyan ember van aki a film fordulatain meglepődne. ;-)
    A jég elsüllyedése nekem is szúrta a szemem, persze arra nem gondoltam, hogy csak műjég ;-) A másik, hogy (ha jól láttam) pont 3 rakétakilövő volt a titkos bázison, pont annyi amennyi robbanófej addigra megmaradt.
    Aztán az újoncok kiképzésekor volt vízalatti tréning is a járművekkel (nem tudom mi a neve), légi nem. Milyen szerencse, hogy a végén pont a vízalatti kiképzésre volt szükségük :-) Talán már akkor tudták, hogy víz alatt lesz a titkos bázis? :-)
    Azt sem értettem, hogy miért kellett a francia tudós, hogy élesítse a robbanófejeket, úgy nézett ki mintha a gyártója sem tudta volna őket élesíteni? Vagy csak lemaradtam valamiről? Korábban egy kóddal be tudták kapcsolni a nyomkövetőt, talán jogosan várná el az ember, hogy akkor egy másik kóddal élesíteni is lehet és nem kell hozzá egy részecskegyorsító labor, hogy élesítsék őket. Ez nem teszi a fegyvert túl felhasználóbaráttá szerintem.