• TeDDyRuSh
    Uhh, muszáj erre válaszolnom. Bár eddig nem volt téma, de gondoltam azért mert mindenki tisztában van vele. Az eredeti G.I.Joe-val köszönő viszonyban sincs. Nem is tudom hol lehetne kezdeni, de nagyjából az index index egy jó összefoglalót írt erről, egy múlt idéző videóval prezentálva.

Egy új G.I. Joe-t láttunk a rajzfilmhez képest. És szinte csak nyomokban volt köze az eredetihez. Komoly karakterek maradtak ki, hiányzott az erő-erő összecsapás. A nindzsákon kívül komoly párbajok, vagy egymásnak feszülés nem volt. Persze nem számítom a Terminátor kopis technológiai csihi-puhi (bocs a kifejezésért, de ilyeneket látok a játékokban, csak ez élőszereplő és jobb a felbontás). A kobrák a legújabb technikák mellett, mindig felvonultatott vagy 100 katonát, hogy fitogtassa létező, vagy nem létező erőfölényét. Nem is megyek bele, felhúzom csak magam.

Van egy olyan érzésem, hogy most tanúja leszünk egy nagy movie lufinak, ami a 2. hétvége után kidurran és drámai mozilátogatottsági statisztikákat hoz magával. Én is bedőltem, biztos lesznek még páran:) Nagyon remélem, hogy 200 millánál megáll a film és nem bátorít senkit sem tovább. Sőt, megfontolják a második részt is.