• levente68
    Az az arány egyrészt nem igaz, másrészt ha nem olvasod el, amiket írtam, nehéz lesz értelmesen csevegnünk.

Nem rossz az, hogy egy helyen van minden, az a rossz, hogy ott érvényesül egy cenzúra, ami néha jó, néha rossz.

Azok a gondok, amikkel te találkoztál PPC-n, léteznek nekem is, bár nem biztos, hogy mind, azt kellene felfogni, hogy kár temetni a PPC-t, nagy fejlődés várható ott is, ebben nagy szerepe van az iPhone színrelépésének.

Nekem amúgy nem annyira macerás a WinMo, valóban nem átlag felhasználó vagyok, hisz 6.5 az Unin nem szokványos, de lehet rá még Linux-ot is tenni, bár idő hiányában az kimaradt nekem.

Arra kérlek, higyj a fejlődésben PPC-n is.

Azok a vasak, melyek szerintem jobbak az iPhone-nál, igenis jobbak, mert a hardware több, komolyabb, ezen túl a software-ezés lehet gond csak.

Igenis előfordulhat, hogy az iPhone alternatívát nyújt a PPC helyett, de ez még nem jött el, a 3GS persze jóval közelebb van már ehhez, de addig, amíg sok dolog hiányzik belőle, addig inkább csak a smartphone-ok helyett lehet alternatíva.

Értsd meg, nekem tetszik az iPhone és ha jobbá fejlődik, arra fogok szavazni, de erre még várni kell.

Ami gond lehet, hogy közben a WinMo is igenis fejlődik így a verseny korántsem tekinthető befejezettnek, még azon területeken sem, ahol most az iPhone jobbnak mutatkozik.

Én tehát drukkolok mindenkinek, persze magamnak is, hogy legyen majd annyi pénzem, hogy a következő iPhone-t megvehessem, persze csak, ha nagyot ugrik hardware szinten, addig nekem és még sok másnak is túlárazott játékszer marad.

Ez, mielőtt azt kapom, hogy hááá, nincs pénzed ráá, nem pénz kérdése, megvehetném akár a 270-es Speedshop-os áron is, de nem teszem, mert akkor összevesznék magammal és egy bolond elég itt....

Akkor venném meg, ha benne lennének azok, amiknek a hiányát itt kitárgyaltuk:

http://www.sg.hu/cikkek/69014/kedvezmenyesen_cserelheto_uj_iphone_ra_a_regi