email macerás? Ezekre tényleg nem tudok mit mondani.
Már leirtam eddig is, hogy nyertetek (már ha ez bármiféle verseny). Lehet hülyézni, mocskolódni az iphone tulajokat. Mindegyik értelmi csökkent (én is) azért vett ilyen telefont. Szellemi szegény vagyok mert soha nem használtam még BT-t (a régebbi telefonjaimon sem, az iphone előtt egy Sony Ericson W900am volt). Az is my fault, hogy nekem jobban tetszik az érintőképernyőn lévő bill. mint a hw bill.
Nem tudok az olyan hozzászólásokkal mit kezdeni, hogy: "bármikor tudok nagyitani kicsinyiteni 1 ujjal" - mintha ez valami különleges képesség lenne, meg az olyanokkal hogy sokkal jobb googlen összevadászni programokat mint telefonról 2 klikkel letölteni.
Most jöttem az elektrosokk kúrámról, így ezeket belémé égették bizonyára, de így nem tudok tiltakozni ellene (jó lenne ha valaki megmentene és onnan én is BT-t használnék, hiszen ez minden telefon alfája és omegája).
Amnéziás is lehetek tényleg, mert bár Willcoxnak is válaszoltam már egy párszor az egyujjas varázsnagyításról, ő negyvenedjére is ezt hozza fel érvként. Szerettem én is a régebbi Nokiákat de sajnos nem csak felesleges dolog nincs bennük de olyan sem ami ma már alap egy telefonban (email,calendar,stb). Az meg sajnos az én lelki sérülésem, hogy ezek nekem a mindennapokhoz kellenek, és nem tudom annyival letudni a telefonálást mint Cateran, dehát ha nekem is arra kellene mint neki akkor elég lenne a régi K750i-m, mert telefonálni azzal is jól lehetett.
Kiszálltam.