• Kheller
    #22
    Konkrétan mi alapján is van pofád warezzal vádolni? Én bizony fizettem a windowos-omért és az office-omért is. Sőt a visual studio 2008-om is legális és még elég sok minden. A cégemnél dettó.

    A világ 99%-áról beszélni meg hülyeség. Mikor a cégnél bevezettük másfél éve az office 2007-et, az első 2 hétben elég sok hivás ment a supportra (supportosok meg kaptak egy tökegyszerű táblát, régi office x funkciója az az új offie y tabjának z gombja) Utána a userek megtanulták kezelni, azóta nagyon sok user mesélte, hogy milyen okos ez az új office, mert xy funkció is van benne és ezzel órákat takarit meg. Persze az xy funkció már ezelőtt is volt, csak mivel a tizedik almenüben volt elrejtve a user azt se tudta, hogy létezik. Most meg elérakta az office a user meg felfedezte. Nos azóta akkor van panasznap, ha vissza kell üljön valakinek egy régi géphez ideiglenesen, amin a régi office van.

    Openoffice pilot teszt eddig 3x volt a cégnél, okádtak a userek és a fejlesztők is tőle. Hiába ingyenes, ha szar, nálunk alkalmatlan a mindennapi munkához.