• sathinel
    #250
    Megy a wpa ha jól tudom csak pár eszköz lehet nincs supportálva, vagy kellenének az új frissítések a netről, vagy + telepítés. Mint mondtam és ha megnézed a youtubeon, vagy neten akkor sokan használják. De egy linux-ot net nélkül nehéz telepíteni. Vagy letöltesz minden frissítést külön és azt pakolod át. WPA nem kell bankhoz ha pl vezetékes hálózatod van. Aki nem ismeri a linux-ot még nagyon annak wpa-val rendesen meggyűlhet a gondja. Ezért jobb alapoktól kezdeni. nincs titkosítás, és felrak mindent majd kipróbálni hogy kell titkosítással használni. Linux nem win tehát vagy belejön az ember hogy kell csinálni vagy kér segítséget.

    "There are a number of Internet Relay Chat (IRC) channels on the Freenode network (irc.freenode.net) used for support or development of Ubuntu. The best place to start for general help with Ubuntu or just to meet other Ubuntu users is #ubuntu or one of the many local language channels. "

    Ez még segíthet mivel nekem sabayon alatt chat-en kérdezve nagyon sokan segítettek online. Rákérdeztem valamire és szinte mindig azonnal válaszolt valaki. Csak copy paste kellett és ment minden. Ubuntun nem volt gondom de én kábelen neteztem nem wireless.