• sathinel
    #234
    Nem tom milyen linux van apádnál, van amelyiket hegeszteni kell hogy működjön, de pl egy ubuntut nem. Ha meg apád ért hozzá akkor pillanatok alatt megmutatja és 1-2 alkalom után egy informatikával foglalkozónak meg kéne csinálnia magától is. Ezek alapvető dolgok.

    Programozásnál, vagy nem tom mit végzel gépen nem kell angolul olvasnod??? Elég érdekes mert az IT alap nyelve. Ja van magyarul is pár dolog már de töredéke mint angolul ha valamit keresel.

    Mint mondtam win-t használok legtöbbször, de most veszek laptopot, és azon valsz dualboot, vagy linux lesz. Linux olyan mint a legó. Azt raksz össze amit akarsz belőle. Ha érdekel az IT akkor alap beállításoknak nem kéne gondot okoznia. Az olyanoknak okozhat gondot akik win alatt is csak pár ikont ismernek.

    2. winyó a gépemben 13 gigás régi fos amin ubuntu megy. Fura de nekem játékon kívül mindent sikerült szinte rajta használni. Azon msn-eztem mert utálom és win-en tiltva nálam alapból. Aki csak azt ismeri azzal inkább nem beszélek gépen.

    Bár már olyat is láttam aki 4.5 átlagot elért diplomás IT szakember és tőlem kérdezgetett dolgokat mi mire való, hogy kell megcsinálni. Hihetetlen mi megy itthon, és milyen embereket alkalmaznak informatikusként néha.