• kakateve
    #233
    Persze, persze...
    Ezt kb. úgy mondod, mint ha én felsoroltam volna az összes programot amit feltettem (vissza olvashatnál, mert én csak arról írtam, hogy az anyám mit használt, én nem soroltam fel, mit használtam).

    Másodsorban pedig próbálgattam, hátha... de hát nálam úgy elhasalt, mint az ól ajtó. Ha nem valami, szóltam apámnak, és nem győztem csodálkozni, hogy na ez a Windows-on egy kattintás, itt meg mennyit kell vele szöszmötölni.

    Persze, ha valakinek nem jön be (már elsőre se, de másodjára se, de sokadjára se), akkor ő a hülye, mert nem ért hozzá, mert nem olvas utána, mert a Linux maga az Isten. Persze, jah...

    Érdekes módon az XP után a Vistára és a Win7-re is ráállt a kezem. Az utóbbi pedig engem is meglepett, hisz eredeti, angol nyelvű verzió volt a gépemen, s sok mindent nem értettem, mi mire való. Érdekes módon egy idegen nyelvű operációs rendszeren jobban boldogultam, mint a magyar nyelvűn. Érdekes.

    Abban meg biztos lehetsz, hogy nem fogok utána olvasni (sőt, még telepíteni se)Linuxot, amikor ott van a Windows, ahol nem kell utána olvasni, hogy kell egy programot telepíteni.