• Epikurosz
    #223
    Én meg továbbra is fogok személyeskedni. Na, jó, velem nem.
    El vetted a kedvem. :-))

    Azért bazi nagy különbség van ott árban! Már a 40k ft is sok, bár én 2 éve még 30k-ért kaptam.
    Ha eladnak x millió oem-et, mondjuk 1000 kereskedőn keresztül, akkor a szuport tutira nem lesz egységes, nem garantált a színvonal. Minőségbiztosításról e téren ne is beszéljünk.
    Nem egyszerűbb saját hatáskörben intézni, egy bazi nagy központon keresztül?

    Én egyébként, megsúgom, olyan támogatást alakítanék ki, mely az általad említett súgó mellett, teljesen net alapú. Ha nincs net, na onnan kezdődik a telefonos támogatás. De mindegy, nem ez a téma, a mondanivalóm lényege, hogy túl van árazva az MS Windows, meg a többi szutyok is.
    Én világ életemben Win felhasználó voltam, de eljött az ideje a váltásnak. Most már hiába dobják utánam a dobozos (!) kicsi Officet 16k-ért, nem köll!
    Elmuzsikál a 2003-as még, ameddig szükség van rá, és jönnek a linuxos cuccok.
    Egyébként, visszaemlékszem egy 1993-as beszélgetésemre egy pasassal. Épp munkát kerestem, és mesélte, hogy náluk csak unixos cuccok mennek, én meg húztam a vállam, hogy inkább olyan céghez mennék, ahol az alap Windows. Biggyesztette a száját, nagyon gyermetegnek tartotta a Windowst. 3.1-es volt akkor. Végül nem jött össze a dolog, és nekem is másfelé ment a pályám. Igazából, most, amikor kezdett feljönni ez a szutyok Win, jöttem rá, hogy már akkor azon a vonalon kellett volna elindulni. Na, mindegy, legalább van tapasztalatom ezzel is.