Gyárilag tulmelegszenek az Omniák navigációs rendszer használatánál.
-
Senki nem isteníti itt az iPhone-t, megvannak a hibái, senki sem tagadja, DE.
Azt nem tudjuk kitalálni, te mire gondolsz, mikor azt mondod iPhone, ugyanis a GPS nélküli már nincs is kereskedelmi forgalomban, s mióta kijött a 3G, 3GS, 2G-nek szokás hívni a régit, elkerülvén az ilyesfajta félreértéseket. Mellesleg mutass egy 2007-es telefont, amely érintőképernyős+GPS tartalmaz, arra alkalmas programmal, navigációval.
A javításokról csak annyit, hogy ezzel kivételesen nem egyedül van az apple, annyi a különbség, hogy a neveket nem írja át, mert elég nagy hírt szerzett az iPhone magának, ezért csak a mögé kerülő kombinációkat változtatják. A nagy Samsung is ezt teszi, csak ő át is nevezi a készüléket, de még a számozásra is van példa, u600 u700 u900, lássuk be, bár picivel többet tudnak az alsóbb számozásúnál, alapjaiban megegyeznek. Tudom, volt a háromból kettő, harmadik meg haveromnál, így azt is nyomkodtam.
Hogy mely alapvető funkciók hiányoznak neked, nem tudom, de valószínűleg az AppStore a telefonra készült programok tízezrei közt tartalmaz azt orvosló alkalmazást is ;)