• dilofekete
    #52
    Eggy idióta aki almával horgászik kukacokra? Ó a szent almával? Csak éhen ne haljak. :)
    Amúgy meg nem az Apple-val van a gond, mert én mp3 lejátszóból sem vettem még aksisat, csakis csak elemeseket és azért, hogy ha lemerül a hosszú út közben a full hangerőtől akkor tudjam eggy mozdulatsor után tovább használni. Ennek meg az a veszélye, hogy fordítva rakom bele az aksit és azért robban fel vagy folyik szét. Aksisból talán eggyszer vettem eggyet tévedésből, de vissza is vittem másnap, hogy ez nekem nem kell, mert csak 4 óráig bírja az aksija és nem is akarták kicserélni, pedig mondtam, hogy én elemeset akartam venni, de hát nem írták ki az árcédulájára. Megvettem a legolcsóbbat 10k ért, meg mellé fülhallgatót, töltős elemet és ezt azt, hogy legyen hasznom és jól is jártam, mert az is a tolvajok kezére játszott, pedig mennyit küzdöttem érte. Majdnem addig amíg kiért a rendőrség.
    Ilyen profi horgászfelszerelésért még ölnék is, de talán nem csak én és tuti, hogy ezért nem kell és nem azért, mert nem venném meg.
    A windowssal meg csak az az eggyetlen probléma van, hogy nem reális az ára. kb 5-6 ezer forintot adnék még a legújabbért is amiben benne van minden csilivili.