Hugh Hefner#333
1.nincs nekem időm arra, hogy teszt módban kipróbálgassam az összes hőst, annyira azért vagyok tapasztalt dotában, hogy rájövök, hogy hogy is kéne használni, élesben élvezetesebb kitapasztalni.
2.én valami 1,2-ben, de ez se számít sokat, sajnálatos dolog ez az egész statisztika, pl tegnap, abaddonnal voltam, sok idióta barom ellenfél folyamatosan rámutazott, de volt hogy 5-en jöttek rám, mert idegesítette nyilván őket, hogy loladdonnal voltam. de érted, ekkora balfaszokat, még a csatában is mindenki rögtön a tankot kezdte el ütni. a statom szar volt, mert gyakorlatilag arra voltam ott, hogy minél tovább kihúzzam, természetesen nyertünk, csak a statom romlott.
3.nem az a gond, hogy nincs ellenszer, nyilván 5v1-ben mindenkit le lehet ölni, minden hőst meg lehet ölni, az az irritáló azokban a darab szarokban, hogy aránytalanul sok hősnek nincs esélye ellenük, az, hogy igazából a legbalfaszabb noob is tud velük alázni, mert igazából nem lehet elkúrni, mert egy kibaszott gombot kell megnyomni.