flat,1000x1000,075,f.u1.jpg
  • Pio
    #23
    Hát ez az, első belogoláskor egy leírás fogad amiben ott van feketén fehéren, hogy a játék készítői nagy dota rajongók és ez egy dota-leszármazott szebb grafikával és néhány apró átalakítással.

    Sokfelé írják, hogy a játék halálát az okozhatja majd, hogy nagyon széles a szakadék a dotások és a friss husik között és a dotások nagyon elitisták és inkább núboznak, anyáznak ha jön egy újonc ahelyett, hogy segítenének neki megismerni a játékot.
    Persze valahol érthető is a dolog, mert ahogy néztem minden meccs ranked. Kéne lehetőség nem ranked meccsek szervezésére és még valamilyen tutorial is, akkor minden szép és jó lenne. Utóbbi tényleg nagyon fontos lenne, mert aki nem ismeri a műfajt (nagyon sokan vannak) azt se tudja, hogy hova kell kattintani, mert ez egyik szabványos műfajhoz se igazán hasonlít, legfeljebb irányításában az RTSekre, szóval simán lehet látni olyat, hogy valaki áll a kezdőhelyen és néz ki a fejéből, mert azt se tudja, hogy most akkor mi van aztán mire rájön, hogy hogy-s-mint addig a többiek elhúznak 3-4 szinttel és 2 ütésből megölik, tehát még úgy se tud majd fejlődni, közben pedig chaten a dotások jópofiznak egymással, hogy "húú szép volt" "húúú ez jó csata volt" "húúú nincs esélyem, mert itt egy núb" satöbbi...