Ashampoo Burning Studio program különböző verzióinak használata
  • trabilaci
    #24
    Az vessen magára ha olyan hülye hogy megveszi,én a 7-es verziót szedtem le a netről,hozzá egy fullos sorozatszámot,amivel minden működik,és nem jár le az idelye sosem,azonkivűl,még van hozzá a videoszerkesztéshez plussz effektek,azonkivűl az audiórészhez pedig egy plugin,amitől legalább vagy 20 formátumot ismer és kezel.Úgy hogy egyenlőre ennyi!Egyáltalán nem kell leirni a nerot!

    EZT Tüled Idéztem....Tudod az ilyen hozzáállásról meg van a véleményem és az sajnos nem bírja a nyomdafestéket...Az egészröl csak annyit hogy Nekem ne magyarázzon olyan aki egy majd 30.000 ft-os progit dicsüit uyg hogy gyakorlatilag lopta....Ugy könnyü a másik progit fikázni..De ha azon lenne a hangsuly , hogy igyanazon feladatot akarod elvégezni jelen esetben szimpla CD-DVD irást akkor bizony az ASHAMPOO kenederbe veri a NERO-t egyszerüen azért mert kevesebb memót fogyaszt olcsobb és még gyorsabb is..ja és van olyan stabil mont a nero..Ezt Nem ÉN mondom hanem a PC-s ujságok....

    DE hangsúlyozom most cd-dvd ÍRÁSRÓL BESZÉLTÜNK !!!!
    Tehát azokra a feladatokra az ingyenes ING BURN ASHAMPOO is sokkal jobb mint a NERO, pont a fentebb vázolt dolgok miatt..Ráadásul az IMG BURN INGYENES..

    Számomra nagyon ellenszenvesek az olyan felhasználok akik ugy alkotnak véleményt hogy a progoikat lopott kulccsal használják és eszük ágában sincs megvenni azokat....

    Gyakorlatilag Ma már a Windows-on kivül nem kell semmiért pénzt adnod mert mindennek meg van a Free változata...Akkor nem értem miért is nem vetetd meg a nERO-t ?? ja mert 30.000 ??