Talán a kolléga kicsit önelégült, de csak azért mert jó és gyors munkát végez :) Nézzétek el neki. De mivel feleslegesnek tartom ezt a distrowar stílust, le is zárnám a "blackPanther OS" szálat azzal, ha valakinek kérdése van, az nyugodtan írhat a kollégának, vagy a felhasználóknak a hivatalos fórumban, vagy itt indítson egy új szálat. De ne keverjük és offoljuk szét a wines topic-ot.
ui: Yv@n, hogy nem ismered, gondolod a mi, én gyengeségem? Magyar, idősebb talán mint az Ubuntu, bár nekem csak a magyar lehetőségek jutottak és állami támogatást sem kaptam. Így is tízmillós beruházásról beszélhetünk sajnos ami az évek alatt csak tovább nő. De sose felejtsed el, hogy mikor adózol a Windows-on kívül, azt kizárólag a blackPanther-nek köszönheted.. Úgy gondoljuk, hogy a blackPanther OS-ről érkező híreket szándékosan blokkolják már évek óta. Mi a megjelenés előtti napokon sorra kiküldtük a sajtóhíreket, több száz szak/hírportálra. Magyarországon egyetlen egy helyen sem hozták, hozzák le sajnos, ellentétben a külföldi médiákban több ezer megjelenés van... Lehet gondolkodni, találgatni kinek érdeke a háttérbe szorítás.
Minden jót és vírusmentes napokat kívánok:
Barcza Károly
blackPanther Core
www.blackpanther.hu