• Kerub
    Nekem nagyon bejött a L4D és álltalában a Valve játékokat is szeretem. Azzal viszont nem tudok mit kezdeni, h az Episode 3 és Portals 2 helyet a L4D 2-t fejlesztik. Egyetértettem a tiltakozókkal akik bojkotálták a 2. részt.
    Ez a botrány viszont mindenen túl tesz! A Valve ennyire meg akarja csorbítani a saját hírnevét? Mert ezt kevés dologgal csinálhatják eredményesebben mint h a saját fanjaikat használják ki és a fizető játékosaikat meg hülyének nézik.
    Személy szerint én nem hiszem hiszem h szerencsés véletlenről lenne szó. Ahhoz túl sok minden paszol (kinézet, név, képességek). Plusz a Valvetól nem áll messze a közösségi alapon szerveződő játékfejlesztés sem, hiszen nem rég jelentették be, h ebbe az irányba szeretnének halladni tovább...
    Ezek után kiváncsi leszek, h a lelkes casual fejlesztők mennyire lesznek nyitottak a Valveval szembe (még ha az ötlet egyébként fantasztikus is).
    Arra is kiváncsi leszek, h a botrány után a Valve képes lesz e renoválni a hírnevét egy esetleges bocsánat kéréssel (ami szinte kizárt h bekövetkezik) vagy a játékosok szemet hunynak a félrelépések felett a jó játékok miatt.
    Az biztos h az én pénzemről lecsusztak a L4D 2-vel kapcsolatban.