winnie#14
"ahogy próbálsz bután és szűk látókörűen érvelni a semmi mellett, közben pedig oltogatsz mindenkit szanaszét, mert neadjisten azt meri mondani valamire, hogy jó film."
hehe, ez viszont vicces volt, muszáj kiemelni, hiszen látszik az izzadságszag, ahogy a kollega fogást keres, de nem talál. (jó film? én szoktam karodskodni amellett, hogy nehogy már az baj legyen, ha valakinek más véleménye van. itt szerintem nagy keverés lehet valakivel. vagy csak valaki nem érti az iróniát.)
mindenesetre mindent el kell valahol kezdeni, tény, de olyat még senki nem mondott rám, hogy szűklátókörű vagyok, hiszen tévés ügyben kábé mindig csak akkor szólalok meg, amikor az olyan csőlátású mondatok hangoznak el, hogy
- azért bukott meg, mert amerikai tévénézők hülyék
- a tv2 meg az rtl-en csak sz-r megy
- ezek a celebek nem tettek le semmit az asztalra
- a nézettségmérésnek semmi értelme
- az rtl-en két reklám között van egy kis film
és tsai, a többi 100-szor leírt és megválaszolt témakör. kicsit unalmas, valljuk meg, hogy mindig, szinte minden topikban ilyesmiről van szó.
szóval mit ne mondjak, muris olvasni, hogy ha jön egy okosember a szokásos mantrával és próbálom felnyitni a szemét, hogy ne csőbe nézzen, akkor megkapom, hogy én vagyok szűklátókörű, de elfogadom ezt a címkét is:)
(nem, ebben a topikban nem akartam szemet felnyitni, csak jót röhögtem a diszkoveris kommenten és ironizáltam egy sort azon, hogy a kertévé utálók az rtl-en a reklámokat szidják, de egy sokkal több reklámot sokkal gyakrabban adó csatorna esetében fel sem merül a reklámmennyiség.)