Vimánák, ősi asztronauták, elsüllyedt kontinensek, elpusztult civilizációk
  • Ssenkradlive
    #1353
    Ez nem így van ám komám hogy nem kell itt lenni,ternészetesen szabadon hihet ezekben, és meg is oszhatja, de ez itt hála istennek nem a f@szbukos és egyébb "nagyszerű" közösségi portálos zárt buborékok" egyike, ahol a sok elmeroggyant egymást hülyíti, és első alkalommal kib@sszák vagy oda sem engedik azt aki kritikát fogalmaz meg.
    Az a helyzet, hogy zserni a tudomány,technika,és gazdaság topicban idióta konteós f@szságokat oszt meg.
    És ez nem csupán az én személyes véleményem, ezt bármely normális ember egy-két videójából azonnal látja.
    Nem véletlenül csak idehányja ezeket kommentár nélkül, komoly emberekkel szemben ezek védhetetlen ostobaságok.
    Szívesen látom egyébként ha bármelyik videója valóságtartalmáról beszélgetni szeretne itt, kb. 10-perc alatt közröhely tárgyává válik, mert ezek a "tartalmak" a konteós és összeesküvések legaljának is az aljai...
    Ha ide teszi ezeket ebbe a topikba, akkor számoljon vele hogy körberöhögik.
    Vagy csináljon egy topikot külön, oda pl.én a lábam be nem teszem mert tudom hogy nekem ezekre nincs szükségem, meg már anyukám is megtanított kis koromban arra, hogy a sérülteket nem szabad kinevetni, de ha itt nyilvánosan osztja meg ezeket, számoljon a kritikával.

    Meg hogy amilyen szintű a tartalom, olyan szintű a véleményezés is...

    Meg hogy én ezt itt magától értetődő hogy megfogalmazhatom felé, mert én a tudomány, technika, és gazdaság fórumra jöttem és ezt találtam itt, nem én mentem valami konteós f@szom topikba észt osztani.
    Na ez a szólásszabadság koma, és nem az mint szerinted, hogy minden ökörséget kritika nélkül meg kell hallgatni, meg tudomásul kell venni...