Vimánák, ősi asztronauták, elsüllyedt kontinensek, elpusztult civilizációk
  • Irasidus
    #1324
    "Hosszasan leírtam neked, hogy miért gondolom így, hogy mik azok a közvetett bizonyítékok, felfedezések és jelenségek, ami miatt úgy látom,"

    Eddig egy Grönladba becsapódó meteor globális hatásai vitatkoztunk. Amiről kiderült, hogy nem okozott özönvizet, se árvizet, se cunamit, se tengerszint emelkedést, se isostatic rebound avagy az "izosztatikus visszapattanás".

    "De attól még leírhatom amit gondolok, vagy nem?"

    Persze, mint ahogy én is. Nem?

    "Egyetlen állításom sem igaz? Nem én állítom, hogy a jégkorszak vége hatalmas áradásokkal járt és hatalmas területek kerültek víz alá, "

    Áradás, vagy lassú tengerszint emelkedés?

    "nem én állítom, hogy a jégkorszak végén a Föld ütközött egy űrkőzettel, nem én állítom, hogy a földköpeny hatalmas tömegek hatására deformálódik, lesüllyed és felemelkedik, ezek tudományos tények."

    De te állítottad, hogy a Grönlandi meteor miatt süllyedt el - egy meg nem határozott helyen - Atlantisz. Ilyet rajtad kívül senki nem állított eddig, és nem is hoztál rá forrást ami igazolná az állításod.

    " Az én meggyőződésem pedig az, hogy Atlantisz elsüllyedésének története nem véletlenül esik pont erre az időszakra. Tudom bizonyítani, hogy Atlantisz létezett? Hogyan tudnám ember?"

    Most akkor meggyőződésed van, vagy bizonyítékod? Te kevered a két dolgot.