Vimánák, ősi asztronauták, elsüllyedt kontinensek, elpusztult civilizációk
  • Pares
    #1323
    Jaj, nem hogy véletlenül azzal a tudattal mész aludni, hogy megcáfoltál volna bármit is, hogy kiderült volna, hogy egyik állításom sem igaz, hogy semmivel sem tudom alátámasztani és hogy elsunnyogtam, mert ezek közül egyik sem igaz, legfeljebb a te fejedben.

    Bizonyítékot követeltél, mert le mertem írni, hogy "Atlantisz és a globálisan jelenlévő vízözön mítoszok nem mesék, hanem az emberiség kollektív emlékezete." Hosszasan leírtam neked, hogy miért gondolom így, hogy mik azok a közvetett bizonyítékok, felfedezések és jelenségek, ami miatt úgy látom, hogy Atlantisz története megállja a helyét az utolsó jégkorszak végén. Te viszont továbbra is a bizonyítékot követeled Atlantisz létezésére, amikor te is nagyon jól tudod, hogy azon kívül, hogy a történet, az időpont és a körülmények összeillenek, nincs semmilyen kézzelfogható, száz százalékig biztos bizonyíték.

    De attól még leírhatom amit gondolok, vagy nem?

    Ha azt mondom, hogy meggyőződésem, hogy van élet a Földön kívül, akkor is bizonyítékot fogsz követelni? Szóval addig, amíg nem tudok mutatni neked egy űrlényt, addig ne is írjam le az álláspontom, mert neked zavarja a szemed minden olyan dolog, amit nem lehet megdönthetetlen bizonyítékkal bizonyítani? A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.

    Egyetlen állításom sem igaz? Nem én állítom, hogy a jégkorszak vége hatalmas áradásokkal járt és hatalmas területek kerültek víz alá, nem én állítom, hogy a jégkorszak végén a Föld ütközött egy űrkőzettel, nem én állítom, hogy a földköpeny hatalmas tömegek hatására deformálódik, lesüllyed és felemelkedik, ezek tudományos tények. Az én meggyőződésem pedig az, hogy Atlantisz elsüllyedésének története nem véletlenül esik pont erre az időszakra. Tudom bizonyítani, hogy Atlantisz létezett? Hogyan tudnám ember?

    Te tudod száz százalékos bizonyossággal cáfolni, hogy az utolsó jégkorszak idején nem létezett Atlantisz? Ha igen, akkor gratulálok, mert közel állnak a képességeid Istenéhez.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.11.17. 23:13:51