• unrealnoise
    köszke, lehet egy ilyen lesz akkor, nem is néztem, elég sokan elég jókat írnak róla, bár természetesen nyilván sok a laikus is. :) de hát a 30 ezer az nem is 80... :) régebben láttam már genius-t, de valahogy sosem győzött meg, viszont még mindig megnyerőbb, mint az árban ehhez legközelebb lévő logitech vagy creative cuccok.

közben megnéztem az f1 2011-et. és tudom ismét, off, de állat. mármint fullos szabályrendszer, melyik gumi mennyire fogyott, rámszolnak ezért azért a rádióban, a menü is elég szép, korrekt, nincs túlcsicsázva. a pálya meg él, és ultra grafikán full HD-ben is elég jól játszható, nem húzott proci mellett is (ergo nincs kihajtva fullosan így a GPU-m), szóval nem is olyan vészes a gépigénye. :)

Remélem egyszer elérünk oda, hogy valami ilyesmi összetettségű játék lesz egy rfactor mondjuk. :) a GTR3 előtt meg ott a sansz, remélem hozza azt legalább mint az F1 2011, látványra, meg körítésre, fizikában természetesen sokkal többet várok. :) F1 2011 egyébként mindent kikapcsolva is meglehetősen könnyű, az FFB meg kifejezetten béna. :)

ON: az ISI "fórum meghalt", hááátha már... :D