| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Stolen-Project :)
A SimDream az Ac melett az rF2-hoz is elkezdte gyartani a fizetos DLC-ket (May Pack, Summer Pack), egy BMW es ket csomag jelent meg tavaly, de valszeg minimalis erdeklodes miatt lealltak vele (azota nem keszult semmi), marad az AC:/ Pedig jo cuccok, licenszelt autokkal, a hivatalos AC autokat is ok (ok is:P) gyartjak.
A fizika igazabol milyen, azt nem tudom, de jo oket vezetni;D Ami gazos, hogy valszeg az rF2 patch-ek miatt, az osszes cockpit nezet rossz (nem lehet rendesen megemelni, a kormany kozepet latni csak:D). Persze nem valaszoltak, vagy nyar van, vagy mar nem akarnak vele foglakozni.
Igy elkezdtem megcsinalgatni oket (cockpit, rendes auton ev listazas, autofestes preview, fizikahoz nem piszkalok, ugysem ertek hozza:P), es ha tovabbra sem valaszolnak, fokozatosan kilinkelgetem az autokat (de azert ne reklamozzatok, ez csak ide a topic0nak szol:D).
Az elso SP a RUF CTR Yellow Bird 1987 (meg toltodik, majd lesz link, ha kell egyaltalan valakinek;P)